Zascita-letak-splet

Na našem poligonu ni proste aktivnosti – nujne so rezervacije in skupina najmanj 8 otrok. Vsi termini so po dogovoru – med tednom v popoldanskih urah, med vikendom pa dopoldne in popoldne. Rezervirajte si svoj termin, vendar pohitite, saj se razpoložljivi termini za vikende hitro polnijo.

ROJSTNI DNEVI ZA OTROKE

Zakaj ne bi vaši otroci in njihovi prijatelji preživeli aktiven rojstni dan v naravi? Paintball Hrastnik ponuja izjemno doživetje na svežem zraku tudi za najmlajše. Igra je primerna tako za dečke kot za deklice, saj paintball ni pogojen s fizično močjo ali starostjo posameznega tekmovalca – vse je odvisno od hitrega odločanja in komunikacije znotraj posamezne ekipe.

Ne samo, da se bodo otroci zabavali na zdrav način, ampak bodo z igranjem paintballa ponotranjili tudi dragocene življenjske vrednote kot so sodelovanje, komunikacija in solidarnost. Poskrbeli bomo za nepozabno dogodivščino za otroke. Zagotavljamo varnost vaših otrok, saj smo za njih pripravili posebno zaščitno opremo. Paintball je primeren že za otroke od 7 leta starosti naprej.

 

20190224_123626-1

 

Program:

– Pred začetkom igre otroke opremimo z zaščitno opremo.
– Sledi zabavno “vojaško urjenje” med katerim se naučimo uporabljati opremo, spoznamo varnostna pravila in način igre.
– Nato vadimo streljanje na tarčo.
– In končno se podamo na poligon, kjer preizkusimo naše sposobnosti, pogum in strelske sposobnosti
– Na poligonu je ves čas prisoten animator, ki otroke usmerja in spodbuja k strateški igri, predvsem pa skrbi za varnost in upoštevanje pravil.

V ponudbo je vključeno: 

– Neomejeno število kroglic med igro,

– vsa zaščitna oprema,

– paintball marker JT Splatmaster Z200,

– izobraževanje,

– animacija in zabava,

– slani in sladki prigrizki ter pijača,

– tiskana vabila za rojstnodnevno zabavo.

 

Cenik

Cena na otroka znaša 15 EUR – minimalno število otrok je 8, vendar je igra veliko bolj zabavna in razburljiva pri večjem številu otrok! Na voljo imamo opremo za 16 otrok.

Za doplačilo lahko po dogovoru poskrbimo tudi za torto ali pico.

Starejši otroci (nad 13 let) se lahko odločijo tudi za klasični paintball s profesionalno opremo. –>Preverite ponudbo za odrasle in mladino<–.